Over ons

Home / Over ons

Schiereiland Taymyr

Het Taymyr schiereiland is een schiereiland in het uiterste noorden van Rusland, in het Federaal District Siberië, dat het noordelijkste deel van het vasteland van EurAsia vormt. Het ligt tussen de Jenisej Golf van de Kara Zee en de Khatanga Golf van de Laptev Zee in Krasnoyarsk Krai, Rusland. De regio beslaat een oppervlakte van meer dan 400.000 km2 en is het meest noordelijke deel van het continent.
MMC Norilsk Nickel voert mijnbouw in het gebied. Het bedrijf voert smeltoperaties in het gebied rondom de stad Norilsk, in de buurt van het schiereiland. Het nikkel-erts concentraat en andere producten van het bedrijf worden vervoerd over een korte spoorlijn naar de havenstad Dudinka gelegen bij de Jenisej rivier. Vanaf hier wordt het verscheept naar Moermansk en andere havens van de wereld.

Taymyr Forwarding
Taymyr Forwarding is gespecialiseerd in het vervoer van ladingen van en naar Rusland, in het bijzonder naar het Tajmyr schiereiland van Siberië. Een regelmatig, bijzonder groot of speciaal transport naar dit deel van de wereld is niet altijd eenvoudig. De lokale handling vereist vaak een unieke aanpak. Natuurlijk, samen met ons uitgebreide netwerk, biedt Taymyr Forwarding ook de transportmogelijkheden voor alle regio’s van de wereld. We verzorgen van uw transportbehoeften professioneel en efficiënt.
Gedurende het gehele proces, zullen wij ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van de voortgang. Wij begrijpen het belang van logistiek en zullen eventuele wijzigingen rondom de verzenddetails direct aan u communiceren en beheren.